ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ

Üniversitemiz Engelli Öğrenci birimi Yönetim Kurulu ve Birim Temsilcileri Toplandı

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Yönetim Kurulu Toplantısı Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı ve Engelli Öğrenci Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tevfik Noyan, yönetim kurulu üyeleri; Doç.Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ, Doç.Dr. Ayhan DEVER, Dr. Öğr.Üyesi Ömer KARAMAN, Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Hacer GÖK UĞUR,Öğrenci İşleri Daire Başkanı Recep Olcay ÇANAK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Süleyman YARAR, Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı Mimar Şafak ŞAHİN ve Mimar Okan ÇELEBİ ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr.Öğr Üyesi Sevim ACARÖZ CANDAN katıldı.

Toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim yılında Ordu Üniversitesi yerleşkesinin erişilebilir bir kampüs olmasının artırılmasına yönelik projeler hakkında kararlar alındı ve engelli öğrencilerimizin eğitim-öğretim ve sosyal yaşamlarını destekleyecek planlamalar yapıldı.
Alınan kararlarla ilgili Engelli Öğrenci Birim Temsilcileri ile Fen-Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonunda bir araya gelinerek mevcut Engelli Öğrenci Birimi Yönergesinin Geliştirilmesi ve Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulamaları yönergesinin oluşturulması ve birimlerdeki sorunların yerinde tespiti amacıyla Engelli Öğrenci Birimince okul ziyaretlerinin yapılması kararlaştırıldı.

31.10.2018

 


Eklenme Tarihi : 09-01-2019 14:45:57