Üniversitemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Düzenlendi
        Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.İlk olarak ilçe okullarımız ve kampüste bulunan engelli öğrencilerimiz ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tevfik Noyan'ın verdiği yemek sonrasında Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Sevim ACARÖZ CANDAN, ikizce Meslek Yüksek Okulu'ndan Öğr. Gör. Özlem Zila KIRBAŞ, Öğr. Gör. Ayten KAYA  ve Öğrencileri, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'ndan Öğr. Gör. Fatma PAMUK KURUCU ve Engelli Öğrenci Birimi'nden Hemşire Elif SEYREKLİ eşliğinde teleferik ile Boztepe ziyareti gerçekleştirdiler.

Boztepe ziyareti sonrasında Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte Rektörümüz Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, İkizce Kaymakamı Ali Recai YERLİKAYA, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencimizin katılımıyla çeşitli gösteriler düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın işaret dili eşliğinde okunmasıyla başlayan gösteriler Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencilerinin enstrümanları eşliğinde görme engelli öğrencimiz Onur BİLÜ tarafından şarkılar seslendirildi. Öğrencimiz Hakan DURUKAN Ud eşliğinde seslendirdiği şarkılar sonrası günün anlamına yönelik Üniversitemiz Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri sonrasında hatıra fotoğrafları çekilmesiyle programımız sona ermiştir.

Eklenme Tarihi : 09-01-2019 15:00:03