ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ

2018 Yılı Engelli Öğrencilerimizle Toplantı Gerçekleştirildi

2018 Yılı Ocak ayında Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanımız, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanımız ve engelli öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen toplantımızda; öğrencilerimizin kampüs içi erişilebilirlik çalışmalarına önerileri alındı.Başkanlarımız tarafından süregelen çalışmalarda öğrencilerimizin önerilerinin dikkate alınacağı vurgulandı.Yapı işleri Teknik Daire Başkanımız Vuslat VAROL ÇOLAKOĞLU'nun kampüs alanında ki engelli rampaları, engelli tuvaletleri, kabartma yollar ve uyarıcı levhalar gibi konularda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanımız Ali ÇAKMAK ve Şube Müdürümüz Süleyman YARAR'ın engelli öğrencilerimizin başvuru yapmaları halinde tümüne kısmı zamanlı çalışma imkanı ve yemek bursu hizmetlerinin 2018 yılında da devam edeceği vurgulandı.

Eklenme Tarihi : 09-01-2019 14:40:52