Cumhuriyet Yerleşkesi'nde Engelli Öğrencilerimiz ile Biraya Gelindi

Engelli Öğrenci Birimi Cumhuriyet Yerleşkesi'nde bulunan öğrencilerimiz ile 08.11.2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu'nda bir araya gelerek Kampüste bulunan engelli öğrencilerimizin mevcut problemlerini ve memnuniyetlerini dinledi. Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sevim ACARÖZ CANDAN'ın Engelli Öğrencilerimize Üniversitemiz tarafından tanınan haklar, iyileştirme çalışmaları ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Engelli Öğrenci Birimi faaliyet planları konularında bilgilendirmeler yaptıktan sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tevfik NOYAN tarafından Engelli Öğrencilerimiz için yemek düzenlendi. Öğrencilerimize sunulan Yemek esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ öğrencilerimizi ziyaret etti.

Eklenme Tarihi : 09-01-2019 14:58:02